VACANCIES

We are currently looking for a Tecnical Project Manager

Brænder du for PtX og den grønne omstilling af energisystemet, og evner du at styre store tekniske projekter med fokus på det tekniske? Så er det måske en god karrierevej for dig at få en central rolle i REintegrate, hvor du vil få stor indflydelse som vores nye Technical Project Manager.

REintegrate er en virksomhed fra 2018, der er projektudvikler af forretningen omkring PtX. REintegrate er specialiseret i at designe, få produceret, opstille og efterfølgende drifte disse anlæg. Vi er lige nu 4 ansatte, men forventer at vækste meget de kommende år, i samarbejde med vores nye delejer European Energy.

Vi søger nu en Technical Project Manager til at styre den tekniske projektledelse i større og komplekse projekter inden for trykbærende energianlæg.  Du får kontor i projektafdelingen i Aalborg, hvorfra du leder og styrer projekter i mål, så de overholder de aftalte rammer inden for den tekniske løsning. Vi byder på spændende, varierede opgaver og en til tider travl hverdag.

Vi er en virksomhed startet som spin-off fra Aalborg Universitet, der er i fuld gang med at opbygge organisationen og vores måde at arbejde på. Herunder især måden vi afvikler projekter på, hvilket giver dig rig mulighed for at komme med dine input og sætte dit præg på virksomheden. Som nystartet virksomhed vil du møde en flad organisationsstruktur, en uhøjtidelig tone og få højt til loftet. Kulturen bærer præg af, at vi hjælper hinanden og sætter fokus på trivsel. Der er både plads og åbenhed til at lufte nye tiltag og ideer.

Ansvarsområder

Som Technical Project Manager får du ansvaret for, at vores anlæg opstilles til tiden og indenfor budgettet. Du bliver det naturlige omdrejningspunkt for opgaverne, og det forventes, at du aktivt deltager i at drive udviklingen af virksomheden fremad. Du får reference til direktionen på linje med udviklings- og økonomicheferne.

Du har stærke tekniske kompetencer og formår at lave skarpe prioriteringer i projektfasen. Dine arbejdsopgaver bliver, bl.a. at:

 • Fastlægge endeligt design og projektering på en given placering i Danmark i samarbejde med vores udviklingschef.
 • Planlægge interne og indkøbte ressourcebehov for projekternes gennemførsel med vores udviklingschef.
 • Sikre rettidig bestilling og levering af fremstillingsopgaver, komponenter og materialer.
 • Sikre, at de tekniske løsninger til enhver tid lever op til gældende standarder, dokumentations- og lovkrav i samarbejde med vores ansvarlige for compliance.
 • Sikre fremstilling, installation og opstart af vores anlæg med hjælp fra underleverandører til tid og budget i samarbejde med økonomichefen.

Din baggrund

Vi søger en profil, der har et solidt teknisk fundament, sandsynligvis med en uddannelse som ingeniør eller maskinmester. Du har minimum fem års praktisk erfaring i arbejdet med opstilling af tekniske procesanlæg. Vi ser gerne disse erfaringer er opbygget med trykbærende anlæg.

Vi forventer at du:

 • Kan arbejde selvstændigt med opgaven
 • Kan strukturere opgaven så der er en tydelig plan med budgetter på alle opgaver
 • Hurtigt kan identificere muligheder og risici.
 • Har indgående projektledelses erfaring og teknisk kendskab til trykbærende anlæg.
 • Kommunikerer åbent og ubesværet med både interne og eksterne interessenter.

Som person ser vi gerne, at du: 

 • Er imødekommende, fleksibel og god til at indgå i et dynamisk team med en uformel omgangstone og højt tempo.
 • Trives med at have ansvar, og at der er forventninger til dig.
 • Evner at arbejde i en til tider hektisk hverdag.
 • Er løsningsorienteret og sikrer, at aftaler og deadlines overholdes.

Du har en ”can-do” tilgang til de daglige udfordringer og finder gode løsninger. Derudover er du velorganiseret og arbejder struktureret.

Arbejdssted: Aalborg, men med mulighed for hjemmearbejdsplads

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte Lars Udby på lau@reintegrate.dk